Често Задавани Въпроси

Основни въпроси

Защо да изберем онлайн магазин VOGUESMASH?
VOGUESMASH е сайт за модни онлайн покупки, който предоставя постоянно обновяван и допълван асортимент от стоки в крак с модните тенденции. Ние се стараем да задоволяваме всеки вкус и всяко желание, от идеите за нестандартни подаръци, различни видове аксесоари, съблазнително и секси белъо и много други. Предлагаме всичко това с перфектно качество на най-добра цена.
Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт ?
Специално за улеснение на Вас, нашите скъпи клиенти, сме създали вътрешна търсачка и филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт. Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле под опция „търси”- име, категория, продукт и други ключови думи, след което да натиснете бутон Еnter или обозначената лупичка.
Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?
Всички данни при регистрация в сайта са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност. Уверяваме Ви, че информацията се използва с цел безпроблемно и качествено обслужване на потребителя.
Как да работим със сайта?
В горната част на VOGUESMASH е разположен панел създаден, за да улесни работата Ви със сайта. В него са зададени всички информационни страници „За магазина”, „Контакти”, „Правилник”, ”Рекламации и замяна”, „Таблица с размери”, „Направи подарък” от които може да получите отговори и съвети.
Мога ли да анулирам направена поръчка?
Поръчката Ви може да бъде анулирана от представител на магазина при основателни причини - поръчаната стока е изчерпана. Ние ще ви предложим аналогов продукт. Ако новото предложение не ви допадне, поръчката ще бъде анулирана. В случай, че по основателни причини трябва да анулирате поръчка, моля използвайте формата за връзка чрез сайта. Представител на VOGUESMASH ще се свърже с вас. Моля не поръчвайте стоки, които не искате да закупите!
Мога ли да направя промени по поръчката си?
След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично от наш представител. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с онлайн магазина най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.
Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката й в действителност?
VOGUESMASH не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.
По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт?
Възстановяването на заплатените суми става единствено по банков път в 14 дневен срок.
За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт?
В случаите, когато онлайн магазин VOGUESMASH няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента. VOGUESMASH поема разходите по рекламация, единствено ако има дефектна стока или получената стока е различен с размер или цвят и има видимо несъответствие с поръчката ви.
Какво е необходимо за да направя рекламация?
Необходимо е да изтеглите формуляра за замяна, поместен в категория Рекламации и замяна. Попълненият формуляр и закупеният продукт трябва да бъдат върнати обратно по куриер до адрес Кейсес Конекшън ООД, Варна 9000, ул. Тодор Димов №14
Мога ли да заменя закупен продукт?
При неудовлетворение от закупения продукт можете да го замените или върнете в 14 дневен срок, като единственото условие е покупката да не е носена, повредена или да има странични миризми. На връщане и замяна не подлежат всички чорапени изделия, чорапогащници, клинове, долни части от бельо (бикини, боксерки, прашки). За повече информация прочетете условията за Рекламации и замяна.
Как да се ориентираме правилно с размерите?
Влезте в категория ”Таблица с размери”, където ще разгледате всички размери на предлаганите в онлайн магазина продукти. Преди да изберете размер от падащото меню, е много важно да измерите Вашите индивидуални мерки, като вземете предвид и височината. В полето Специални инструкции може да записвате вашите допълнителни бележки относно поръчката си, ако имате такива. В случай, че имате въпроси и нужда от съвет, не се колебайте да се свържете с нас.
Доставяте ли продукти в чужбина?
Възможна е доставка до всяка точка на Европа, но цената на услугата ще бъде съгласно тарифата на съответната куриерска фирма в съответната държава. Наш оператор ще се свърже с вас за доуточнение на методите на заплащане на продуктите и тарифите за доставка.
Имате ли магазин, където мога да пробвам артикулите Ви?
VOGUESMASH е магазин, който предлага продуктите си само онлайн.
Каква е цената на куриерската услуга?
Цената на доставката зависи от грамажа на поръчаните продукти и наложеният платеж.Цените за доставка са както следва:До Офис на Спиди -  3,90 лв.До Офис на Еконт -  5,50 лв.До точен адрес – 5,90 лв (до точен адрес доставяме единствено с куриеска фирма Спиди). За доставки до точен адрес в Събота (полуработен ден) се начислява допълнителна такса от 3.60 лв.
С коя куриерска фирма се осъществява доставката?
Магазин VOGUE SMASH използва услугите на куриерските фирми и Еконт.
Какви са сроковете за доставка?
Стандартният срок за доставка е до 1-2 работни дни. Когато си направите поръчка и всички продукти по нея са налични, ще Ви изпратим потвърждение и статус на поръчката по мейл. Също така наш служител ще се свърже с вас, за доуточнение при необходимост.
Как да направим поръчка като добавим в кошница?
Можете да направите поръчка със или без регистрация като следвате указаните стъпки:
 1. Отворете желания модел и изберете нужния Ви размер, цвят и пр.
 2. Натиснете бутона “ДОБАВИ В КОШНИЦАТА”.
 3. Отворете друг желан модел, отново изберете размер, цвят и др характеристики и натиснете бутона “ДОБАВИ В КОШНИЦАТА”.
 4. Изберете „финализиране на поръчка“, когато сте добавили всички необходими продукти.
 5. Попълнете данните си за поръчка и името си на кирилица.
 6. Телефонния номер се изписва без празни пространства и започващ с “0” (нула).
 7. Напишете Вашия РЕАЛЕН e-mail, тъй като при проблем с поръчката получавате съобщение на електронната поща.
 8. За да запишете град/село е нужно да пишете на кирилица. Започнете да изписвате името на град/село и ще се появи падащо меню, от което можете да изберете нужното.
 9. По същия начин попълнете и “Улица/Квартал. 
 10. Ако желаете да оставите упътване към адреса на поръчката можете да го запишете в полето “КОМЕНТАР”.
 11. Натиснете бутона “ПОРЪЧАЙ СЕГА”.
Какви са начините, по които мога да направя поръчка?
Можете да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни и като гост без регистрация.
Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?
Не, не е задължително да се регистрирате. Регистрацията е с цел улеснение на поръчката. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции. При връщане и замяна на стока също става много по- лесно, когато следвате инструкциите за действие през вашата регистрация.
Пиши ни
Изпрати ни е-мейл на hello@voguesmash.com
Обади ни се
Звънни ни на телефон 0988 230 282