СТАТИИ

Дамски бижута със сребърно покритие и родий – Защо да ги изберем?
Ако търсите ново попълнение към вашата колекция бижута, вероятно сте чули, че новите модни тенденции са свързани с бижутерия, която има сребърно и родиево покритие (наричана още бижутерия със сребърна и родиева баня).  Среброто е масово разпознаваемо сред хората като метал. Ако терминът родиево покритие все още не ви е познат – не сте единственият. Ето за какво става въпрос:   Какво означава сребърно покритие и покритие с родий? .
Бижутерия с покритие от сребро
Бижутерия с покритие от сребро, модни тенденции 2018 – 2019
Напоследък все по – голяма популярност получават именно бижута с покритие от сребро. Те намират своето място в сегмента на новогодишните бижута и накити за специални поводи. Има изключително голямо разнообразие от видове и модели бижутерия с покритие от сребро. Най- богат избор за различни видове украшения като обици, колиета, гривни и пръстени, може да намерите в интернет.   Дизайнерските бижута с баня от сребро и родий, са сред .
Какво представляват прашките и какви са видовете дамски прашки?
Прашките са най- общо казано вид бельо, което не покрива напълно задните части. В последните години има много дискусии „за“ и „против“ прашките, като в момента се лансират няколко разновидности на дамски прашки, които ще изброим по- долу.   Много жени обичат да носят точно такъв тип бельо, тъй като то не се очертава на дрехите, за разлика от бикините или дамски боксерки. Отделно носейки прашки, дамите се чувстват .
Секси бельо, с което ще го побъркате
Нека започнем с това, че увереността е най-еротичното „бельо“, което някога ще носите. Каквато и да е формата на тялото ви и какъвто и размер да носите, ако се чувствате уверени, ще изглеждате прекрасно, защото увереността е секси. В днешно време има достатъчно доказателства за това, все повече модели с по-закръглени форми, печелят множество последователи и възхищение, въпреки, че са извън всякакъв наложен стереотип за перфектен външен вид, но .
Предимства на силиконовите чашки за антицелулитен масаж
Разработването на съвременни материали, направи възможно създаването и използването на силиконови чашки за антицелулитен масаж, които са преносими, гъвкави и нечупливи. Те са удобни за употреба в домашни условия, като спомагат извайването на вашите бедра по един безопасен и лесен начин. Изисква се единствено постоянство в използването на силиконовите чашки за премахме на целулита от проблемните зони. Каква е основната работа на силиконовите чаши и как се използват?   .