Защо да изберем онлайн магазин VOGUESMASH?

FAQ Category: Основни въпроси

Защо да изберем онлайн магазин VOGUESMASH?
VOGUESMASH е сайт за модни онлайн покупки, който предоставя постоянно обновяван и допълван асортимент от стоки в крак с модните тенденции. Ние се стараем да задоволяваме всеки вкус и всяко желание, от идеите за нестандартни подаръци, различни видове аксесоари, съблазнително и секси белъо и много други. Предлагаме всичко това с перфектно качество на най-добра цена.
Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт ?
Специално за улеснение на Вас, нашите скъпи клиенти, сме създали вътрешна търсачка и филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт. Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле под опция „търси”- име, категория, продукт и други ключови думи, след което да натиснете бутон Еnter или обозначената лупичка.
Как да работим със сайта?
В горната част на VOGUESMASH е разположен панел създаден, за да улесни работата Ви със сайта. В него са зададени всички информационни страници „За магазина”, „Контакти”, „Правилник”, ”Рекламации и замяна”, „Таблица с размери”, „Направи подарък” от които може да получите отговори и съвети.
Мога ли да анулирам направена поръчка?
Поръчката Ви може да бъде анулирана от представител на магазина при основателни причини – поръчаната стока е изчерпана. Ние ще ви предложим аналогов продукт. Ако новото предложение не ви допадне, поръчката ще бъде анулирана. В случай, че по основателни причини трябва да анулирате поръчка, моля използвайте формата за връзка чрез сайта. Представител на VOGUESMASH ще се свърже с вас. Моля не поръчвайте стоки, които не искате да закупите!