Предимства на силиконовите чашки за антицелулитен масаж

Разработването на съвременни материали, направи възможно създаването и използването на силиконови чашки за антицелулитен масаж, които са преносими, гъвкави и нечупливи. Те са удобни за употреба в домашни условия, като спомагат извайването на вашите бедра по един безопасен и лесен начин. Изисква се единствено постоянство в използването на силиконовите чашки за премахме на целулита от проблемните зони.

Каква е основната работа на силиконовите чаши и как се използват?

 

Когато използвате силиконови чашки за масаж, просто трябва да изстискате чашите, за да създадете вакуум и количеството на вакуума се контролира като променяте компресията на чашките. Можете да манипулирате степента на всмукване според вашите предпочитания, като притискате чашките по-здраво или по-внимателно. След изстискване, засмукването на кожата чрез чашите може да издърпа леко тъканта, докато вие масажирате желаните места. За разлика от ръчния масаж, който създава натиск върху тъканта, силиконовите чашки издърпват тъканта без болка.

Когато използвате силиконова чаша за масаж, можете да запазите чашата на едно място или да я преместите от място на място на кожата си, като използвате масажни масла, гелове, лосиони или балсами, които се предлагат в различните дрогерии и аптеки. Най- добре масажът със силиконови чашки се прави под душа, докато нанасяте душ гел и бедрата ви са хлъзгви, на суха кожа не е препоръчително да правите подобна интервенция. След такъв масаж обикновено се чувствате освежени и подмладени.

 

 

Еластичността на силикона позволява на силиконовите чашки да работят добре в тези трудни извити участъци на тялото, като глезените, коленете и китките. Силиконовите чашки, които могат да се прилагат почти навсякъде по тялото ви, включително краката, гърба, корема, гърдите, ръцете, врата и дори лицето ви.

 

Предимства на силиконовите чаши: Силиконовите чаши са достъпни. Комплектът силиконови чашки е практичен и дълготраен. Най-важното е, че след като купите чашки за антицелулитен масаж, можете да ги използвате за забележително дълго време, тъй като те не могат да се счупят или изхабят. Голямо предимство е също, че силиконовите чашки са преносими и могат да се използват навсякъде, дори когато пътувате.

Кога ще видя резултати?

Нужно е да минат поне 3 до 4 седмици, в които регулярно да използвате чашките, първоначално през ден, а след това всеки ден поне по 10 минути, докато си взимате душ. Резултатите са видими, с постоянство и желание ще постигнете целта си.

 

Още за силиконовите чашки може да видите от любим наш български влогър:

 

Силиконови чашка, може да закупите от тук!