Как да подберете подходящо бижу според цвета на Вашата кожа?

Съвети за избора на сребърно бижу, подходящо за тона на Вашата кожа.

  1. Определете цвета на своята кожа.

Първото и най-важно нещо в подбирането на бижу, което да бъде подходящо за цвета на кожата Ви, е да определите вашия личен цвят на кожата. За да направите това, е необходимо да проверите вените от долната страна на китката си.

Ако вените Ви изглеждат зеленикави, то вероятно имате по-топъл тон на кожата.

Синкавите вени предполагат хладен тон на кожата.

В случаите, в които не можете да различите цвета, то вероятно имате неутрален тон на кожата.

  1. Изберете правилния нюанс на бижуто.

След като сте определили цвета на кожата си, можете да изберете сребрист нюанс, който да изглади перфектно тена Ви.

При дамите с по-топъл тон на кожата, бижутерите съветват избора на сребърни бижута с оттенък на жълто или розово злато. Твърди се, че тези цветове ще подсилят топлите нюанси на кожата. За дамите със студен тон на кожата подходящо сребърно бижу би било това с ярък бял или сив оттенък, за да допълни сините нюанси на тяхната кожа.

 

 

  1. Помислете за вашия стил на обличане.

Когато избирате сребърни бижута, е важно да имате предвид вашия личен стил и гардероб. Привличат ли ви деликатни, женствени бижута или по-смели, подчертаващи гардероба Ви аксесоари?  Обикновено носите ли топли или по-студени цветове на дрехи?

Като имате предвид тези фактори, ще можете да намерите дизайни на сребърни бижута, които да отговарят на вашия уникален стил.

  1. Експериментирайте с различни стилове и дизайни на бижута.

Докато пробвате различни стилове и дизайни, може да откриете бижута, които никога не сте предполагали, че ще ви подхождат.

Хубавото е, че сребърните бижута се предлагат в различни стилове и дизайни, така че можете да експериментирате!

Ако имате топъл тон на кожата, можете да пробвате бижута с кехлибарен цвят, за да добавите малко топлина към външния си вид.

Ако имате студен тон на кожата, можете да експериментирате със сребърни бижута със скъпоценни камъни като сапфир или изумруд.

Тези цветове ще допълнят идеално студения тон на кожата и ще Ви отличат от тълпата.

Колие със сапфир

Сребърно колие с голям сапфир и циркони

Сребърно колие с капковиден кехлибарен кристал Swarovski

 

 

 

 

 

 

  1. Съчетайте бижуто с цвета на очите и косата си.

Заслужава си да вземете предвид цвета на косата и очите си, когато избирате сребърни бижута.

В дните, когато не сте в настроение да подберете бижу според тоалета си, можете да откриете бижу, което е подходящо за ежедневно носене. Такова бижу обикновено подхожда предимно на цвета на косата или очите Ви.

Ако имате тъмна коса и очи, сребърните бижута с ярък бял или сив нюанс може да изглеждат твърде груби на кожата ви. Вместо това заложете на сребърни бижута с оттенък на жълто или розово злато, които ще придадат  топлина на визията Ви.

Можете да разгледате нашите предложения на сребърни бижута с 18 к златно покритие тук.

Ако имате светла коса и очи, сребърните бижута с ярък бял или сив нюанс са перфектният избор. Този вид бижута ще Ви помогнат да изглеждате още по-зашеметяващо.

Изберете своето сребърно бижу тук.

  1. Обърнете внимание на всеки детайл.

Важно да обърнете внимание сребърното бижу, което изберете да допълва тена на кожата ви, за да може то да придаде идеалния завършек на всеки вид.  Ако имате топъл тен на кожата, помислете за сребърни бижута с полирано или матово покритие, тъй като тези текстури ще допълнят топлината на кожата Ви.  Ако имате студен тон на кожата, блестящите или полирани сребърни бижута ще Ви стоят забележително, тъй като отразяващата повърхност допълва студените нюанси на Вашата кожа.

  1. Обмислете повода.

Когато избирате сребърни бижута, е важно да вземете предвид и повода, за който ще бъдат използвани.  Ако търсите бижута за ежедневно носене, изберете по-семпли или по-универсални видове, които могат да се носят с най-различни тоалети.  Ако се подготвяте за официално събитие, обмислете да сложите сребърни бижута със скъпоценни камъни или сложен дизайн, които ще добавят нотка блясък към външния Ви вид.

Разгледайте нашите предложения на сребърни комплекти, подходящи за официални поводи тук.

 

  1. Не забравяйте за поддръжката на вашите бижута.

И накрая, важно е да вземете предвид поддръжката, необходима на вашите сребърни бижута, за да запазят цвета и блясъка си във времето. Сребърните бижута са силно уязвими на влагата във въздуха и могат да потъмнеят с времето, което може да повлияе на това как изглеждат на кожата Ви.

За да запазите сребърните си бижута в най-добрия вид, не забравяйте да ги съхранявате на сухо и хладно място, когато не ги използвате. Препоръчително е съхранението им в кутии за бижута, за да нямат пряк достъп с влажността на въздхуа. Избягвайте да излагате бижуто на силни химикали, като парфюми или почистващи продукти, тъй като те могат да причинят повреда или загуба на цвета на бижуто. Когато почиствате вашите сребърни бижута, е препоръчително да използвате мека кърпа и мек почистващ разтвор, специално предназначен за сребро.

Повече съвети за правилната поддръжка на Вашите бижута, можете да откриете тук.

В заключение, изборът на подходящо бижу според цвета на кожата Ви, е свързан с намирането на дизайни и цветове на среброто, които да допълват естествената Ви красота. Докато обръщате  внимание на всеки детайл от облеклото, тона на кожата и цвета на косата и очите Ви, няма да сбъркате в избора на бижу, което да Ви накара да се чувствате уверени и красиви.

Съветваме Ви да изберете сребърни бижута с 18 к златно покритие, ако тонът на кожата Ви е по-топъл, и бижута с ярък сребрист цвят при по-студен тон на кожата. Разгледайте всички наши предложения в сайта ни https://www.voguesmash.com/shop/