Full Width

Профилактика на организма
Профилактика на организма
Или как да се отнасяме умно към себе си Профилактика на организма и принципите за достигане и поддържане на здраве не са сложни и звучат горе-долу така: чиста храна, добра двигателна активност, пълноценна почивка, температурен и душевен баланс. Ясно е, че не можем да ви дадем универсална рецепта как да организирате живота си според тях, но можем да ви подскажем как чрез най-добрите наши продукти да укрепите здравето си .
ЗДРАВЕ И ХРАНЕНЕ
Човешкото здраве би могло да се опише по много начини, но навярно  всички ще се съгласим, че освен „нищо да не го боли“, човек иска тялото да му служи по най-добрия начин дори и в екстремни ситуации, както и да му бъде най-верен помощник в изживяването на радостта от живота. Природата генетично е заложила в човешкия организъм възможността той да бъде комфортен дом за душата за повече от сто .
Дамски бижута със сребърно покритие и родий – Защо да ги изберем?
Ако търсите ново попълнение към вашата колекция бижута, вероятно сте чули, че новите модни тенденции са свързани с бижутерия, която има сребърно и родиево покритие (наричана още бижутерия със сребърна и родиева баня).  Среброто е масово разпознаваемо сред хората като метал. Ако терминът родиево покритие все още не ви е познат – не сте единственият. Ето за какво става въпрос:   Какво означава сребърно покритие и покритие с родий? .
Бижутерия с покритие от сребро
Бижутерия с покритие от сребро, модни тенденции 2018 – 2019
Напоследък все по – голяма популярност получават именно бижута с покритие от сребро. Те намират своето място в сегмента на новогодишните бижута и накити за специални поводи. Има изключително голямо разнообразие от видове и модели бижутерия с покритие от сребро. Най- богат избор за различни видове украшения като обици, колиета, гривни и пръстени, може да намерите в интернет.   Дизайнерските бижута с баня от сребро и родий, са сред .
Какво представляват прашките и какви са видовете дамски прашки?
Прашките са най- общо казано вид бельо, което не покрива напълно задните части. В последните години има много дискусии „за“ и „против“ прашките, като в момента се лансират няколко разновидности на дамски прашки, които ще изброим по- долу.   Много жени обичат да носят точно такъв тип бельо, тъй като то не се очертава на дрехите, за разлика от бикините или дамски боксерки. Отделно носейки прашки, дамите се чувстват .