Какво представляват прашките и какви са видовете дамски прашки?

Прашките са най- общо казано вид бельо, което не покрива напълно задните части. В последните години има много дискусии „за“ и „против“ прашките, като в момента се лансират няколко разновидности на дамски прашки, които ще изброим по- долу.

 

Много жени обичат да носят точно такъв тип бельо, тъй като то не се очертава на дрехите, за разлика от бикините или дамски боксерки. Отделно носейки прашки, дамите се чувстват по- предизвикателни в повечето случаи. Но разбира се, има и момичета, които са на съвсем противоположно мнение. Те споделят, че не харесват как прашките се впиват в плътта, че не ги усещат добре и изпитват дискомфорт. Допускаме, че има жени, които никога не са се осмелили дори да опитат да носят дамски прашки.

 

Без значение каква е позицията ви по тази тема табу, която обикновено не се коментира в обществото, може да опитате различни марки и видове дамски прашки, след което да направите избора си. Всяка марка и всеки стил, предлагат напълно различна форма и усещане.

 

Как да изберем размерът дамски прашки?

 

Първо, следва да решите от какъв тип прашки имате нужда. Дали желаете предизвикателни, изрязани прашки с ниска талия или пък се нуждаете от стягащи прашки с висока талия? В оналйн пространството има най- голямо разнообразие от този вид бельо. Предлагат се, както изчистени модели прашки, така и такива в по – натруфен стил. Затова, най- добре си направете списък за пазаруване и сложете вашите изисквания в него. Потърсете точния десен, материя и вид прашки, след което преминете към уточнение на размера.

 

Видове дамски прашки

 

Спортни прашки

Ако търсите удобни дамски прашки, може би трябва да се спрете на спортен вид прашки, изработени от мека и дишаща тъкан, като памучна такава или прашки от разтеглива дантела в комбинация с подходящ плат. Този вид прашки често е с висока талия, като моделите са малко по- прибиращи в областта на ханша, което ги прави практички и удобни за ежедневието.

 

Безшевни прашки

Ако имате нужда от тънки прашки, които искате изобщо да не се очертават през вашите дрехи като официална рокля или панталон, може би е добре да се спрете на безшевен стил дамски прашки от микрофибър, които ще направят този трик. Линиите на този вид прашки няма да се виждат през дрехите ви и бельото ще изглежда абсолютно “невидимо” под тях.

 

Изрязани прашки с ленти

дамски прашки

дамски прашки

Обикновено това са най-минималистичните дамски прашки, които представляват малко триъгълниче в предната част и ластичета отстрани на ханша в задната част. Те са изключително предизвикателни, но с тях е добре да внимавате, когато избирате размер. Ако изберете прекалено малки прашки, ластичетата може леко да се впиват в бедрата ви, което ще създаде дискомфорт и липса на естетичен ефект. Затова е добре да вземете дори 1 размер по- големи дамски прашки от вашия, като по този начин ще се презастраховате бельото да не се впива в ханша ви.

 

Дантелени прашки

Дантелените прашки за много красиви. Напоследък се произвеждат полу изрязани дамски прашки от дантела, които наподобяват бразилски пикантен стил полу- прашки, полу- бикини. Те оформят задните части много добре и обикновено постигат естетичен ефект, въпреки несъвършенствата на тялото. Дантелените прашки могат да бъдат и много нежни, има голямо разнообразие от такова бельо на пазара.

 

Предизвикателни (еротични) прашки

Този тип дамски прашки са нова тенденция и са абсолютен хит през последните две години. Все по-популярни са дамски прашки с перлички, дамски прашки с отворено дъно или интересни метални елементи, които превръщат вашето бельо в истинско бижу. Ако сте отворени да изпробвате от този тип прашки, може да разгледате няколко предложения тук:

БИКИНИ И ПРАШКИ