Доставка и Плащане

Доставка:

Доставката на артикулите е в рамките на 1 до 2 работни дни. Моля имайте предвид, че това не се отнася, когато има национални празници и обявени почивни дни, тъй като се съобразяваме с работния график на нашите партьори от куриерските фирми  и Еконт.

Всяка доставка се изпълнява с опцията „ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТА“ в следните варианти:

  • БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД – Клиентът има право да отвори продукта и да го прегледа. В случай, че се откаже от покупката, транспортните разходи в двете посоки на доставка са за наша сметка. Опцията важи само за доставки извършени до офис на  .

 

  • СТАНДАРТЕН ПРЕГЛЕД /използван масово при пазаруване онлайн/ – Клиентът има право да отвори продукта и да го прегледа. В случай, че се откаже от покупката, транспортните разходи в двете посоки на доставка са за сметка на клиента.

 

При извъшване на поръчка, следва да посочите адрес за доставка или офис на куриер.

Тук можете да видите и точните адреси на офисите и автоматични пощенски станции на куриерска фирма Спиди – https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

Тук можете да видите и точните адреси на офисите на куриерска фирма Еконт – http://www.econt.com/offices/

 

Поръчки над 79 лв са с безплатна доставка.

 

Цената на доставката се изчислява според тарифата на куриерските фирми.

 

Цените за доставка са както следва:

  • До Офис на Спиди –  3,90 лв;
  • До Офис на Еконт –  5,50 лв;
  • До точен адрес – 5,90 лв (до точен адрес доставяме единствено с куриеска фирма Спиди). За доставки до точен адрес в Събота (полуработен ден) се начислява допълнителна такса от 3.60 лв.

 

Плащане:

 

Заплащането става при получаване на вашата поръчка директно на куриера посредством услугата наложен платеж, като получавате платежен документ от куриера.

Контакти:

Телефон: 0988 230 282

Имейл: hello@voguesmash.com

На посоченият телефон, може да ни откриете от Понеделник до Петък, между 10:00 и 17:00 ч.