Бижутерия с покритие от сребро, модни тенденции 2018 – 2019

Бижутерия с покритие от сребро

Напоследък все по – голяма популярност получават именно бижута с покритие от сребро. Те намират своето място в сегмента на новогодишните бижута и накити за специални поводи. Има изключително голямо разнообразие от видове и модели бижутерия с покритие от сребро. Най- богат избор за различни видове украшения като обици, колиета, гривни и пръстени, може да намерите в интернет.

 

Дизайнерските бижута с баня от сребро и родий, са сред най-популярните модерни накити по цялото земно кълбо. Този вид бижутерия става все по-популярна, в сравнение със златните бижута. При пазарните колебания цената на златото обикновено се увеличава и много дизайнери на аксесоари, разбираемо предпочитат да проектират бижута с покритие от сребро и орнаменти за различни пазарни сегменти. Клиентите със среден и нисък месечен доход, биха били склонни да закупят именно бижутерия с покритие от сребро и родий, която попада в техния бюджет. В този ред на мисли, таргет групата потенциални клиенти, която би се интересувала от бюджетен вариант на луксозна бижутерия е значително по – многобройна от останалите. Хората пазаруват все по- разумно и затова избират внимателно продукти по критерий цена и добро качество.

 

Модни тенденции и видове бижута с покритие от сребро и родий

 

Актуалните тенденции към бижута с покритие от сребро, дори се интегрират към модната индустрия в голям мащаб и търсенето им се разраства от ден на ден. С интересен дизайн и креативна визия,  тези бижута, успяват да наложат своята идентичност в света на луксозната бижутерия, но предлагат много по- ниски и конкурентни цени. По време на празнични сезони, има множество намаления и интересни предложения на бижута с покритие от сребро и родий.

 

С модерни дизайни и интеграции сребърните бижута вече не са това, което бяха преди години. Постигат се прекрасни резултати и качество с различни сплави на медицинска стомана и покритие от сребро и родий. По този начин цената на различните видове бижута е много по- достъпна и изгодна. Този вид бижутерия е безопасна за кожата, тъй като не води до неблагоприятни химични реакции. Можете да подарите специално селектирана бижутерия на любимата си. Впечатлете я допълнително с персонализирана картичка с послание и красива кутийка.

Пръстени, колиета, обеци и сетове

Почти всички жени по света обичат сребро, тъй като цветът му е неутрален и може да се носи и комбинира с всичко, за разлика от златото. Ако подарите бижутерия от сребро на вашата приятелка или съпруга за различни поводи, те ще бъдат повече от доволни. Пръстените с покритие от сребро за жени са много красиви и елегантни. Ценни са за всеки специален случай като годеж, подарък за Свети Валентин, Рожден ден, Коледа или за годишнина от сватбата. Колиета от сребро са друг вариант, да направите вашата любима, майка или близка приятелка щастливи. Предлагат се и разнообразни сетове и комплекти от колие с обеци, гривни и много други интересни бижута.

 

Ако искате да изглеждате по-различно от другите, специално селектираната бижутерия от стомана с покритие от сребро и циркониеви кристалчета е точно за вас. Всяко бижу от стомана и сребро е много внимателно подбрано и изработено. Практически то пресъздава същият дизайн и стил на бижута от най-висок клас.

Разгледайте нашите бижута ТУК.